Over ons

   CheckJeMoeDerVlek - Team

 We heten je welkom op onze teampagina. Wij zijn experts, enthousiastelingen en voorlichters die passie en kennis combineren om jou, onze bezoekers, te helpen in de strijd tegen melanoom.


    Wie zijn wij?


 Wij zijn een team van specialisten uit verschillende vakgebieden: oncologen, dermatologen, artsen, pedagogen, wetenschappers en kankeractivisten. Ieder van ons heeft jarenlange ervaring, maar het belangrijkste is dat we één ding gemeen hebben: de motivatie om te strijden tegen melanoom.


    Onze missie


 Ons doel is om de toegang tot informatie en voorlichting over melanoom te vergemakkelijken. We willen dat zoveel mogelijk mensen deze ziekte leren kennen, de risico's ervan begrijpen en leren hoe ze de ziekte kunnen voorkomen. We willen dat de term "Melanoom" geen angst inboezemt, maar mensen mobiliseert om zich regelmatig te laten screenen.


    Wat doen we?

 

   Wij onderwijzen

 Educatie is de hoeksteen van ons bedrijf. We creëren en bieden inhoud om je te helpen melanoom, de symptomen, behandelingen en preventie te begrijpen. Op onze site vind je artikelen, handleidingen, webinars en vertalingen van het laatste medische onderzoek naar melanoom.


  Wij onderzoeken

 We zijn actief op het gebied van melanoomonderzoek. Ons team van onderzoekers houdt zich voortdurend op de hoogte van de nieuwste bevindingen, onderzoekt de effecten van nieuwe therapieën en publiceert de resultaten. Zo kunnen we je van de meest actuele informatie voorzien.


  Wij ondersteunen

 We begrijpen dat de diagnose melanoom een enorme uitdaging is. Daarom bieden we ondersteuning - zowel emotioneel als praktisch. Bij ons vind je zowel steungroepen als praktisch advies van specialisten.


  Wij vechten

 Als kankeractivisten zijn we betrokken bij verschillende initiatieven om meer bekendheid te geven aan melanoom, de toegang tot testen en behandeling te verbeteren en patiënten en hun families te ondersteunen.


    Word lid


 Kijk voor actuele informatie, ondersteuning, maak deel uit van onze gemeenschap. Onthoud dat we samen meer kunnen doen. Ben je klaar om te vechten tegen melanoom? Wij zijn dat zeker.


 Het CheckJeMoeDerVlek team wacht op je!


Opmerkingen

Voeg commentaar toe